BSO

BSO

BSO

BSO

Kinderopvang & BSO Grumpie verzorgt al sinds 2006  betrouwbare kinderopvang en BSO. Wij zijn te vinden aan de Steentijdsingel 53 te Den Haag (Ypenburg centrum).

Vertrouwd

Het welzijn van de kinderen staat bij ons op de eerste plaats, dus werken onze pedagogisch medewerkers altijd aan de allerbeste zorg. Uiteraard voldoen we aan alle kwaliteitseisen, maar we zijn pas echt trots op de veilige, vertrouwde en vrolijke sfeer bij Grumpie.

Uniek

Dankzij onze ervaring doen wij sommige dingen net even anders. Daarnaast weten we hoe belangrijk flexibiliteit is: samen zorgen we daarom voor opvang die perfect op uw situatie aansluit. Onze locatie is rustig en toch goed bereikbaar zowel met openbaar vervoer als met de auto. Wij zijn dagelijks geopend vanaf 7 uur tot 18.00 (tot 18.30 mogelijk)

Ruimte
We beschikken over een grote BSO ruimte verdeeld in verschillende hoeken. We hebben een hoek met een bank waar de kinderen rustig een boekje kunnen lezen of even rustig kunnen uitrusten. Ook hebben wij een hoek waar we een tv hebben met een Wii. Dit gebeurd niet dagelijks en hiervoor hebben wij een rooster. Ook hebben we een hoek met allerlei soorten spellen en puzzels. Verder hebben we een kast met allerlei knutselspullen zodat de kinderen ook hun creativiteit op papier kunnen zetten. We hebben een voetbaltafel en airhockey tafel waar de kinderen mee kunnen spelen.

Activiteiten

Bij de BSO bieden wij verschillende soorten activiteiten aan, hierbij moet je denken aan:
•  Knutselactiviteiten zoals fotolijstjes versieren en knutselwerkjes op thema bijvoorbeeld
   ijsjes en bloemen in de zomer.
•  Kookactiviteiten zoals koekjes bakken, pasta maken of bladerdeeghapjes.
•  Groepsactiviteiten/spellen zoals trefbal, voetbal of een gezelschapsspel aan tafel.
•  Op maandag krijgen de kinderen sportactiviteiten aangeboden, op andere dagen bieden we wisselende thema's aan, en wordt er een speciale les hiervoor gedaan. Het gehele schooljaar doen wij dan wisselende activiteiten.

In de vakanties maken wij uitstapjes en gaan we bijvoorbeeld naar het strand, een pretpark of de dierentuin.

VSO

Wij zijn vanaf 07.00 uur geopend en kunnen de kinderen ook vanaf deze tijd voorschoolse opvang bieden. De kinderen worden dan door ons naar school toe gebracht.

BSO

Wij halen onze kinderen op met de Stint, de auto of lopend. Wij halen de kinderen op in de omgeving van Ypenburg diverse scholen zoals de Christoffel, de Vlieger, en de Fontein. Wij zijn niet gesloten in vakanties, voor roostervrije dagen of studiedagen van school kunt u op aanvraag bij ons terecht.  Onze Bso biedt leuke activiteiten aan in de vakanties en uiteraard buiten de vakanties ook, In vakanties zijn er tal van leuke activiteiten en gaan de kinderen lekker de hort op met de pedagogisch medewerkers er wordt altijd een planning gemaakt zodat u altijd weet op welke dag uw kind iets gaat doen. Allerbelangrijkste is dat de kinderen na school iets doen om te ontspannen, en niet verplicht zijn iets te doen.

Vakantieopvang

Ook bieden wij vakantieopvang aan als u verder niet gebonden bent aan naschoolse opvang kunt u ook alleen de vakanties afnemen. De kinderen doen dan gewoon mee met alle activiteiten in de vakantie.
Voor de prijzen kunt u op onze website terecht www.kinderopvanggrumpie.nl.

We vertellen u graag meer over onze kinderopvang. U kunt ons bereiken per telefoon (070 3191300) , e-mail (info@kinderopvanggrumpie.nl) en via onze website (www.kinderopvanggrumpie.nl). Maak ook gerust eens een afspraak om langs te komen om Grumpie met eigen ogen te zien.