Het aanbod

Het aanbod

Het aanbod

Voor de reguliere opvang die we u bieden, nemen we een minimum van twee dagdelen (tien uur) per week als uitgangspunt. Voor opvang op maat geldt een minimum van 13 uur per week.

Opvang per dagdeel vanaf 1 dagdeel per week!

Deze opvangvorm is voor kinderen die ondanks dat ze bij oma of opa blijven toch een dagdeel met andere kindjes van hun leeftijd kunnen spelen. Zo wennen zij ook aan het groepsverband en het samen leren spelen met kinderen.

Het uurtarief is gelijk aan flexibele opvang.

Flexibele opvang

Deze opvangvorm geeft u de mogelijkheid om de opvang van uw kind(eren) flexibel in te delen op vaste dagen, maar afwijkende tijden. U kunt deze vorm van opvang goed afstemmen op uw werktijden. Deze opvang is ook zeer geschikt als u bijvoorbeeld op onregelmatige tijden werkt.

Opvang op maat

Deze vorm van opvang is ideaal als uw werk nogal complex is wat betreft onregelmatige werktijden, oproepdiensten, wisseldiensten, maandroosters en dergelijke. Het is ook ideaal als u de opvang combineert met overige oppas en/of regelmatig in de file staat. We maken in overleg met u een opvangschema dat beantwoordt aan uw specifieke behoeften. Om het aantal opvangplaatsen te kunnen organiseren, willen we wel graag dat u minimaal vier weken van tevoren een nieuw opvangschema inlevert.

Extra incidentele opvang/verlengde opvang

Stel: u wilt rustig boodschappen doen (of stiekem naar de film). Dan heeft u de mogelijkheid om voor uw kind(eren) vanaf één uur vooraf opvang te reserveren. Dit kan overigens alleen als u reeds opvang bij Grumpie afneemt. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.